




AHİD Sincan Şube Geleneksel İftar Buluşması
Sincan Kültür Evi’nde düzenlenen programa AK Parti Ankara Milletvekili Adayları Naci Bostancı, Nevzat Ceylan, Ak Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun, AHİD Ankaralılar Derneği Genel Başkanı Hilmi Yaman, AHİD Ayaş Şube Başkanı Hakan Deniz, AHİD Sincan Şube Başkanı Murat Eser, AHİD Polatlı Şube Başkanı Mehmet Güngör, AHİD Yenimahalle Şube Başkanı Sefa Bayrak, AHİD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ve Sincanlı vatandaşlar katıldı.
Açılış konuşmasını yapan AHİD Sincan Şube Başkanı Murat Eser, “Ramazanın birlik beraberliğini yaşadığımız bu günlerde AHİD Sincan Şube olarak hemşehrilerimiz ile iftar yapmanın huzurunu yaşadık. Tüm dostlara bu güzel duyguyu bizlere yaşattıkları için AHİD Sincan Şube Yönetim Kurulu adına teşekkür ederim.”dedi.
Konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da bağışlanmak, cehennemden kurtulmak olan 11 ayın sultanı Ramazan ayına şükür; sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde başladık. Bir araya geldiğimiz şu mübarek günde, Allah’ım birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum.” Dedi.
Tel : 0 312 229 54 06 - 229 55 06 | Haber Yazılımı: CM Bilişim