Karakter boyutu :






17 Ağustos 2017 Perşembe 08:48
‘Çubuk turşusu’ kurulmaya başlandı
Türkiye’nin turşu üretiminde söz sahibi Çubuk’ta, halk arasında ‘yeşil altın’ olarak bilinen turşuluk badem salatalık, hasatla birlikte kurulmaya başlandı.
Çubuk turşusu üretim ve kurulumunun bu yıl verimli olduğunu belirten turşu üreticisi Cemal Yılmaz, “Bu yıl ürün ekimini, geçen yıla oranla artırdık. Verimden memnunuz, toplama ve kurulum devam ediyor. Tüm turşuluk ürünleri mümkün olduğu kadar doğal yetiştirip, kuruyoruz. Turşuculuk atalarımızdan kalan miras. Farkımız turşularımızın içerinde katkı maddesi olmaması, tamamen doğal olmasıdır. Önümüzdeki günlerde yapacağımız festival için de ürünlerimizi hazırlıyoruz” diye konuştu
Bu haber toplam 1485 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 BADER Ankara | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 312 229 54 06 - 229 55 06 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0 312 229 54 06 - 229 55 06 | Haber Yazılımı: CM Bilişim