




Ramazana doğru
Çubuk Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Mehmet Akif Topçu, yaptığı açıklamada, kasap, fırın ve lokantalardan oluşan yaklaşık 250 muhtelif iş yerinde dezenfeksiyon çalışması başlattıklarını belirterek, özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı mekanlarda ilaçlama yapıldığını ifade etti.
İlaçlama çalışmalarında Ankara Büyükşehir Belediyesinden de büyük oranda destek aldıklarını dile getiren Topçu, "Müdürlük olarak Belediye Başkanımızın talimatıyla bu yıl haşerelere karşı daha yoğun tedbirler aldık. Bu konuda 2 ayrı ekip oluşturduk. Özellikle yeşil alan, park, bahçe, rögar ve yağmur sularının bulunduğu alanlardaki ilaçlamaların ardından çalışmalarımızı yaklaşanramazan nedeniyle gıda üretimi ve satışı yapılan yerlerde yoğunlaştırdık." dedi.
Topçu, vatandaşların her konuda duyarlı olmasını gerektiğini kaydederek, vatandaşların karşılaştıkları olumsuz durumları mutlaka kendilerine bildirmelerini istedi.
Kaynak : AA
Tel : 0 312 229 54 06 - 229 55 06 | Haber Yazılımı: CM Bilişim