Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
    Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Basın Açıklaması Yapıldı
    06 Ağustos 2018 Pazartesi 16:01

    Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Basın Açıklaması Yapıldı

    Ankara 15 Temmuz Platformu altında Bürokrat Ankaralılar Derneği olarak Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumu önünde Genel Başkan Mustafa AKDOĞAN ve yönetim kurulu üyeleri olarak basın açıklaması yaptık.

    BASIN BİLDİRİSİ 

    Değerli basın mensupları,

    Öncelikle 15 Temmuz hain darbe girişiminde tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şu anda hayatta olan ve gazilik makamına ermiş kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. Merhum Mehmet Akif, “Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın” derken aslında gelecekte böyle bir ihtimalin olacağına dair ikazda bulunmuştur. O bakımdan da 15 Temmuzların bir daha yaşanmaması ve 15 Temmuz’un unutulmaması, unutturulmaması adına bugün burada bulunuyoruz.

    15 Temmuz Darbe Girişiminde rolü olan, bomba ve silahlarla sivil insanların hayatına kıyanların hak ettikleri cezayı ivedilikle çekmeleri, yargı süreçlerinin hızlı ve adil yargılanma kurallarına uygun şekilde sonuçlandırılması ve adaletin yerini bulması beklentisi içerisindeyiz.

    Süreç henüz bitmedi; hainlerden hesap soruluncaya, davalar neticeleninceye kadar buradayız. Ankara’mız başta olmak üzere 15 Temmuz hain darbe gecesinde biz hainlere geçit vermedik, hainlerin cezasız kalmasına da izin vermeyeceğiz.

    15 Temmuz Şehitlerini rahmetle anıyor, yakınlarına sabır, yaralılara şifa diliyoruz. Darbelere, zulme ve haksızlıklara karşı direnenlere şükranlarımızı sunuyoruz. 06.08.2018

    Hepinizi saygıyla selamlıyorum.

    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

    Genel Başkan Mustafa AKDOĞAN

    Bu haber toplam 2857 defa okunmuştur
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
    Tüm Hakları Saklıdır © 2016 BADER Ankara | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 312 229 54 06 - 229 55 06 | Haber Yazılımı: CM Bilişim